30 november workshop NLdoet

NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. NLdoet stimuleert iedereen om de handen uit de mouwen te steken op 10 en 11 maart 2017. Bent u een maatschappelijke organisatie waar vrijwilligers nodig zijn om een klus te klaren of eens extra aandacht te geven aan uw cliënten? Kom dan naar de gratis workshop NLdoet en ontdek hoe uw organisatie optimaal gebruik maakt van deze landelijke actie.

Waarom meedoen met de workshop NLdoet?

NL doet WoerdenNaast een leuke en inspirerende workshop leren deelnemers hoe ze nieuwe vrijwilligers kunnen werven én behouden met als startpunt een activiteit op NLdoet. De workshop biedt praktische handvatten om meedoen aantrekkelijk en succesvol te maken. We gaan in op de voorbereiding, de succesvolle organisatie van NLdoet dag en het vervolg: hoe behoud ik deze nieuwe vrijwilligers voor mijn organisatie? U komt tot een concrete klus en we gaan aan de slag om uw wens of vraag op een aantrekkelijke manier te formuleren, zodat u de juiste vrijwilligers trekt op de website van NLdoet. Ook worden de mogelijkheden om voor een financiële bijdrage van het Oranje Fonds in aanmerking te komen besproken. Tijdens de workshop kunt u ook ervaringen delen met collega vrijwilligersorganisaties.

Waar en wanneer?

De workshop is op woensdag 30 november 2016 van 19.30 tot 22.00 uur. Locatie wordt nog nader bepaald. De workshop is kosteloos en is voor verenigingen, stichtingen, instellingen en bewonersinitiatieven, zowel voor kleine vrijwilligersorganisaties als voor grotere professionele instellingen. Hart voor Woerden en Samen voor Woerden bieden u gezamenlijk deze workshop aan. Deelnemers kunnen zich aanmelden voor 23 november via een mail aan: info@hartvoorwoerden.nl of telefonisch via 0348 421 101. Ook voor meer informatie.

Woerden.tv maakte een film over NLdoet in 2016: College steekt handen uit de mouwen tijdens NLdoet!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Frank van der Heijden
X