Gouden Parel voor Frank vd Heijden

Frank van der Heijden

Fotograaf: Aschwin Snel

Maar liefst twee van de drie genomineerden voor de Gouden Parel 2015/2016 van OnderNamen Woerden zijn bedrijfspartners van Samen voor Woerden. Frank van der Heijden van VDH Vastgoed en Brigit Colaris en Tamara Ottens van Westdam Notarissen. Hun nominaties geven helder de (meer)waarde weer van actieve betrokkenheid bij de lokale samenleving. Zowel Westdam Notarissen als VDH is actief op het maatschappelijk vlak en draagt waar mogelijk, een steentje bij. Op 15 september heeft OnderNamen de winnaar bekend gemaakt. De meeste stemmen gingen naar Frank van der Heijden. Een fraaie tweede plaats was weggelegd voor Tamara Ottens en Brigit Colaris van Westdam Notarissen.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

NL doet Woerden
X