Kerstwensen in de boom

De kerstwensen die zijn ingediend op www.kerstwenswoerden.nl schitteren in de kerstboom op het Kerkplein. Wethouder Margot Stolk en ondernemers Remon van Balken (Gerritse IJzerwaren), Ronald van Drogenbroek (Ferm Werk) en Tamara Ottens (Westdam Notarissen) beklommen daarvoor hoge ladders van Gerritse IJzerwaren.

De wensen zijn digitaal ingediend of gedeponeerd in een van de acht inzamelbussen in Woerden, Harmelen, Kamerik en Zegveld. Cliënten van WIJ3.0 hebben de digitaal ingestuurde wensen op Cd-schijfjes geschreven en die kregen een plekje in de boom. Bekijk hier het filmpje van RPL TV Woerden.

Kerstwensen kun je nog digitaal indienen of via een van de acht inzamelbussen. De actie loopt tot en met 24 december waarna de kerstwenscommissie zich in januari beraadt op de ingediende wensen. Uit de top 50 worden drie wensen geloot. Verder bekijkt de commissie welke eenvoudige wensen zij eveneens kan vervullen.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

X