CV-training voor jongeren met fysieke aandoening

De Beursvloer Woerden is een sprankelend en spraakmakend ontmoetingsevenement waar commercieel en ideëel elkaar ontmoeten. Vorig jaar in oktober werden op de Beursvloer Woerden 191 matches gemaakt, waaronder een mooie match tussen Colette Brouwer (Brouwer Coaching en Advies) en Anouk Hillen (Stichting Emma at Work).

Emma at Work is er voor jongeren met een fysieke aandoening, die op zoek zijn naar leuke en passende (bij)banen of vakantiebanen. Vorig jaar vierde Emma at Work haar tien jarig bestaan én de 1000e jongere die aan het werk ging. Emma at Work bemiddelt jongeren van VMBO tot en met universitair niveau en biedt daarnaast de mogelijkheid voor jongeren om zich persoonlijk te ontwikkelen. Zo zijn er workshops en trainingen op het gebied van solliciteren en kunnen jongeren met werk gerelateerde vragen terecht bij een van de vrijwillige coaches van Emma at Work.

Colette Brouwer, Senior HRM professional en tevens Erkend Professioneel Coach,  richt zich op loopbaanbegeleiding, sollicitatietrainingen, werk-privé balans, HRM vraagstukken en individuele coaching en advies. Daarnaast geeft zij diverse sollicitatieworkshops voor werkzoekenden en mensen die graag verder willen in hun loopbaan.

Op de beursvloer vonden zij elkaar! Op 1 februari 2017 zal Colette een cv training geven aan jongeren die zich bij Emma at Work hebben ingeschreven en aan deze workshop deel willen nemen. De workshop is op het kantoor van Emma at Work aan de Europalaan 20 in Utrecht en duurt circa 2,5 uur. Wil je ook weten waar je cv aan moet voldoen en hoe die opvalt in een stapel cv’s? Neem dan contact op met Emma at Work: info@emma-at-work.nl.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

X