Winnaars actie Kerstwens Woerden

De top 3 van grotere wensen die zijn ingediend voor de actie Kerstwens Woerden is bekend. Twee personen zijn verblijd met een geheel verzorgde verwendag en één persoon met een theaterarrangement, hen gegund door naasten die hen een warm hart toedragen. De actie kent echter veel meer winnaars. Naast de top 3 is het de commissie gelukt om 42 minder omvangrijke wensen in te willigen. Wensen die gaan over een boeket bloemen of fles wijn voor mensen die altijd klaar staan voor anderen en nu zelf eens in het zonnetje gezet mogen worden. Zo zijn er o.a. fietsreparaties en een boodschappenpakket voor minder bedeelden. Een rondvaart met het Romeins schip voor een zieke opa. Door creatieve oplossingen en dankzij ruimhartige bijdragen van veel ondernemers in Woerden, kunnen veel van dit soort wensen ingewilligd worden. Voor meerdere wensen die betrekking hebben op eenzamen, mensen die niet meer mobiel zijn of die iets gezelligs verdienen, doet de Kerstwenscommissie zelf het kookschort voor. Met hulp van koks van ’t Centrum serveren zij hoogstpersoonlijk een gezamenlijk, huiselijk drie gangen diner voor 20 personen. Met muzikale omlijsting van live gitaar en zang.

Alle indieners zijn geïnformeerd over hun wens. Voor de uitvoering van de wensen heeft de kerstwenscommissie gebruik gemaakt van bijdragen van het Rabo Dichtbij fonds, Gemeente Woerden en van maatschappelijk betrokken ondernemers en organisaties. Rotary Woerden wordt betrokken bij de uitvoering van de wensen.

De actie Kerstwens Woerden is een samenwerking van Gemeente Woerden (Wijkgericht werken), Samen voor Woerden en betrokken ondernemers Gerritse IJzerwaren, Ferm Werk, Westdam Notarissen, Stresscentrum Woerden, WIJ3.0, Stadshart Woerden en Rabobank. Kerstwens Woerden heeft als doel verbinding te maken tussen mensen die iets extra’s kunnen gebruiken, gemeente en het bedrijfsleven.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

X