MeetINoffice nieuwe partner Samen voor Woerden

MeetINoffice is partner geworden van Samen voor Woerden. MeetINoffice ging eerder al een partnership aan met FermWerk voor een nauwe band met de Woerdense samenleving. Dit wordt verder geïntensiveerd door de samenwerking met Samen voor Woerden.

Jonathan Ruijter, directeur eigenaar van MeetINoffice onderstreept het belang van een goed samenwerkende Woerdense samenleving. “Met elkaar maken we het ondernemersklimaat in Woerden prettig en succesvol. MeetINoffice denkt mee over nieuwe projecten en ontwikkelingen en draagt ook maatschappelijk een steentje bij.”

Jonathan Ruijter en Dennis van Maaswinkel van MeetINoffice, Nanette Mostert van Samen voor Woerden

Nanette Mostert, intermediair voor betrokken ondernemen bij Samen voor Woerden, is blij dat de samenwerking geformaliseerd is. “MeetINoffice toonde zich al een goede buur in Woerden en in die zin is de officiële bekrachtiging van onze samenwerking een hele natuurlijke. Op vrijdag 10 maart is MeetINoffice weer gastheer voor het Woerdens Ontbijt met burgemeester, wethouders en alle partners van Samen voor Woerden. Traditioneel de aftrap van NLdoet waarbij we bij verschillende organisaties en instellingen de handen uit de mouwen steken. Een dag waar iedereen blij van wordt.”

Over MeetINoffice

MeetINoffice is een full service congres-, trainings-, en vergaderlocatie met twee vestigingen in Woerden. De locatie biedt alles wat nodig is om een congres te organiseren, een training te geven of een vergadering succesvol te laten verlopen. Hierbij zijn alle faciliteiten ingericht op groepen vanaf 2 tot 200 personen. Elke dag bereiden koks ambachtelijk verse catering. Zij zorgen ervoor dat de hoge kwaliteit en de persoonlijke benadering van de locaties ook wordt doorvertaald in ontbijt, lunch, diner, borrel of tussentijdse versnapering.

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

X