Teamuitje TechniekTalent.nu

Met 40 bedrijfsvrijwilligers is het goed klussen. Dat ondervond Jenaplan basisschool De Kring 8 juni jl. De school werd gefêteerd op 40 paar helpende handen van TechniekTalent.nu die hun bedrijfsuitje dit jaar eens nuttig wilden besteden. Vanuit het hele land kwamen de collega’s naar Woerden. Getooid in witte klusoveralls kwamen zij vlak na het middaguur aan op de Jan Steenstraat. Schooldirecteur Linda ter Braak heette het gezelschap welkom en verdeelde de bedrijfsvrijwilligers over de klussen in school. Er was voornamelijk behoefte aan fris schilderwerk en dus werden de gedateerde gele muren in de grote hal, de teamkamer, het directiekantoor en de gangen smetteloos wit gesausd. Voor een van de kinderen was wit wel erg wit, want ze vroeg zich af welke kleur er nog op zou komen.
In drie uur stevig doorwerken zijn vele meters gemaakt en nam het team moe maar zeer voldaan afscheid van de school.

TechniekTalent.nu heeft hiermee op een fantastische manier invulling gegeven aan ‘één dag voor Woerden’. Alle partijen winnen. De Kring kreeg extra handen. TechniekTalent.nu bewijst zich met goed nabuurschap een fijn, betrokken bedrijf om voor te werken. En de bedrijfsvrijwilligers werken op een hele andere manier in teamverband samen, reken maar dat zo’n middag impact heeft. Samen maken zij verschil. Winst voor iedereen, dat is een maatschappelijk teamuitje.

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

X