TechniekTalent.nu nieuwe partner Samen voor Woerden

TechniekTalent.nu is partner geworden van Samen voor Woerden. Partijen kwamen met elkaar in contact vanwege de behoefte van TechniekTalent.nu het jaarlijkse bedrijfsuitje een maatschappelijke invulling te geven. In haar missie jeugd te enthousiasmeren voor techniek, zocht het landelijk opererend TechniekTalent.nu voor dit doel specifiek een basisschool in Woerden. Samen voor Woerden zocht en vond een school waar veertig vrijwilligers gezamenlijk een middag aan de slag konden met schilderwerk en groenonderhoud.

Chris van Bokkum, directeur bij TechniekTalent.nu: ‘Wij verbinden landelijk en regionaal partijen die zich sterk maken om jongeren voor techniek te enthousiasmeren. Goed om nu ook deel uit te maken van het netwerk van Samen voor Woerden om ook daar de verbinding te vinden.’

Over TechniekTalent.nu
TechniekTalent.nu is een landelijk samenwerkingsverband van technische sectoren in opdracht van werknemers- en werkgeversorganisaties. Het doel is jongeren te enthousiasmeren voor techniek om daarmee technisch talent te winnen voor de technische sectoren. TechniekTalent.nu doet dit samen met schoolleiders, decanen, docenten en leerkrachten én technische bedrijven. Door hen te inspireren, te adviseren en te faciliteren met kennis over integratie van techniek en technologie in het funderend onderwijs, en door de samenwerking tussen scholen en bedrijven te stimuleren.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

X