9e editie Beursvloer Woerden bij De Hall | burgerEI & zakenlui

Op donderdag 5 oktober is de negende editie van de Woerdense Beursvloer. Host dit jaar is De Hall | burgerEI & zakenlui, een maatschappelijk zeer betrokken en gepassioneerde organisatie in het Intechnium gebouw, aan de rand van bedrijventerrein Middelland.

De organisatie is in handen van Samen voor Woerden, daarin bijgestaan door een commissie van betrokken Woerdense ondernemers, vertegenwoordigers van maat-schappelijke organisaties en gemeente Woerden. De beursvloercommissie wisselt ideeën en ervaringen van voorgaande edities uit en start de voorbereidingen op.

Wat houdt de Beursvloer in

Het concept is eenvoudig: wat een bedrijf beschikbaar heeft, is voor een maatschappelijke instelling zeer gewenst en andersom. Dus wordt er geruild op de beursvloer, maar geld is taboe. Het gaat om de inzet van menskracht, kennis en kunde, toegang tot netwerken, materiaal en faciliteiten. Bedrijven spreken hun financiële middelen niet aan, maar maken juist gebruik van andere mogelijkheden om iets voor hun directe samenleving te betekenen. Helpende handen, middelen & materialen en dubbel genieten zijn hier de begrippen. Bij voorkeur op een duurzame manier.

Locatie

Dit jaar is De Hall | burgerEI & zakenlui gastheer van Beursvloer Woerden waar zo’n 300 deelnemers verwacht worden. De Hall en Samen voor Woerden sloten deze match op de Beursvloer van vorig jaar. Frans van Hall, eigenaar van De Hall is trots dat zijn organisatie dit jaar gastlocatie is voor dit unieke event: ‘Beursvloer past helemaal in De HALL; een ontmoetingsplek waar gezellig wordt bijgepraat onder het genot van lekker eten. Maar ook een broedplaats voor verrassende samenwerkingen en dat is exact wat elk jaar ook op de Beursvloer plaatsvindt.’

Resultaat

Gebaseerd op de resultaten van de afgelopen jaren zet Samen voor Woerden voor 2017 in op een resultaat van minimaal 150 matches met een maatschappelijke waarde van € 100.000. Intermediair Nanette Mostert: ‘Wij brengen verbinding tot stand, vinden partijen en brengen hen samen. Dat doen wij het hele jaar door, maar alleen op Beursvloer Woerden vind je zoveel partijen bij elkaar en ontstaat de dynamiek die het evenement zo speciaal en uniek maakt. De impact is enorm. Niet voor niets staat Beursvloer Woerden in de top 10 lijst van evenementen in Woerden in 2017.’

Brigit Colaris, notaris bij Westdam Netwerk Notarissen: ‘Ervaring leert dat ondernemers maatschappelijk betrokken zijn en liever iets doén, dan dat ze geld geven, zij hebben mankracht, advies en capaciteit beschikbaar waar organisaties enorm blij mee zijn.’ Een prachtige insteek om acte de présence te geven op 5 oktober!

De beursvloercommissie 2017 met:
(staand van links naar rechts) Stephanie Boogert (Ferm Werk), Wilco Verdoold (Budeco), Willy Breunesse (Samen voor Woerden), Dick van der Snoek (Samen voor Woerden), Ilonka de Bruijn (Rabobank Rijn en Veenstromen), Linda Eduardo (Samen voor Woerden), Frank van der Heijden (Heijwaal) en Brigit Colaris (Westdam Netwerk Notarissen)
(zittend van links naar rechts) Marianne Mulder (Veiligheidsconcept MCM), Ellen Vossen (Hart voor Woerden), Nanette Mostert (Samen voor Woerden) en Frans van Hall (De Hall)

Niet op de foto: Karin van Wijngaarden (Grant Thornton) en Anouk Kooistra (Gemeente Woerden)

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

X