ANBO en Welzijn Woerden ontvangen Erkenning Mantelzorgvriendelijk Werkgever

Op 26 september hebben Karen de Groot, directeur Welzijn Woerden en aan Atie Schipaanboord, coördinator Belangenbehartiging ANBO uit handen van wethouder Yolan Koster de Erkenning Mantelzorgvriendelijk Werkgever ontvangen. De twee Woerdense werkgevers hebben het thema werk en mantelzorg bespreekbaar gemaakt, hun medewerkers gewezen op de wettelijke verlofregelingen en bieden flexibele werkoplossingen en maatwerk.

Met de Erkenning ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’ erkent Stichting Werk & Mantelzorg dat werkgevers goed bezig zijn met het thema werk en mantelzorg. De Erkenning is geen certificaat of keurmerk, maar een blijk van waardering en bevestiging dat werkgevers aandacht hebben voor het onderwerp. Stichting Werk & Mantelzorg beoordeelt de activiteiten en aanpak en vraagt om ondersteunend (bewijs)materiaal.

De uitreiking vond plaats aan het begin van het seminar ‘Goed werkgeverschap loont!’ dat Samen voor Woerden in opdracht van de Gemeente Woerden organiseerde.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

X