Twee meest creatieve matches op Beursvloer 2017

De 9e editie van Beursvloer Woerden is een feit. Donderdag 5 oktober zochten en vonden ruim 100 Woerdense ondernemers, maatschappelijke organisaties, stichtingen, verenigingen en onderwijsinstellingen elkaar bij de tot beursvloer omgetoverde De Hall. Samen goed voor 150 matches. Van voor de hand liggende deals (ontwerp van een logo in ruil voor publiciteit) tot inventieve afspraken waarbij een omvangrijke vraag is opgedeeld in kleinere behapbare verzoeken aan meerdere partijen.

‘Het is altijd weer een bruisende vrolijke happening, een en al vrolijkheid’, zegt Nanette Mostert, organisator van Beursvloer Woerden. ‘Deelnemers bereiden zich goed voor en maken een voorstelling van de deals die zij van plan zijn te sluiten. En elk jaar weer zijn er zoveel verrassingen! Dat is ook logisch want je weet nou eenmaal niet met wie je in gesprek raakt en of je een klik hebt. Juist uit die spontane ontmoetingen komen de mooiste en meest creatieve matches.’

Na 1,5 uur matchen klinkt onverbiddelijk de gong; de beursvloer is gesloten. De laatste matchformulieren bereiken de accountant/notaris en kunnen nog net mee in de jurering. De jury met wethouder Yolan Koster kiest de drie beste matches. Aan het publiek het laatste woord. Middels de webtool Kahoot stemt het publiek op de volgens hem/haar beste beursvloermatch van 2017. De stemming eindigde in een ex aequo uitslag. Een van de twee winnende matches is gemaakt door O2GH, de groep van 14 ondernemers die elkaar wekelijks treffen bij een ontbijtbijeenkomst. Samen met Slagerij Van Kesteren verzorgen zij op 18 oktober erwtensoep voor de Voedselbank. In ruil regelt de Voedselbank het ontbijt voor de 14 ondernemers. De andere winnende match is gesloten tussen Kerstwens Woerden met Chalet.nl, Rabobank Rijn & Veenstromen, Pike Uittenbogaard/Pompier en Marcel Fokker. Voor een gezin dat het echt nodig heeft biedt Chalet.nl een week in een nader te bepalen chalet, Rabobank sponsort € 500 t.b.v. zakgeld en vervoer, Pike Uittenbogaard en Marcel Fokker chauffeuren het gezin naar de bestemming. Als tegenprestatie verzorgt de kerstwenscommissie een lunch voor alle medewerkers van Chalet.nl.

Meer zien? Bekijk hier de foto’s van Beursvloer 2017.

foto: Harald Lakerveld

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

X