WIJ 3.0 nieuwe partner Samen voor Woerden

WIJ 3.0 is partner geworden van Samen voor Woerden. Na enige tijd samen te hebben opgetrokken in projecten als Kerstwens Woerden en de Pak Je Kansen-dag, is nu gekozen voor een vaste verbinding. Annemieke Dijk, teammanager Woerden, vindt het belangrijk aangesloten te zijn bij Samen voor Woerden: ‘Onze cliënten kunnen van betekenis zijn in projecten van Samen voor Woerden, dat is enorm waardevol.’ WIJ 3.0 bevolkt samen met diverse kleine ondernemingen het pand Synergos aan de Gildenweg. Die combinatie met werknemers van andere bedrijven en de ligging van het pand op een bedrijventerrein biedt veel voordelen. Het vergemakkelijkt het opzetten en uitvoeren van arbeidsmatige projecten; de lijnen met mogelijke opdrachtgevers zijn kort.

Over WIJ 3.0
WIJ 3.0 biedt dagactiviteiten, toeleiding naar werk en opleiding, trainingen en coaching. Bestemd voor een breed en divers publiek. Van mensen die op zoek zijn naar sociale contacten, structuur en dagritme tot mensen die werkloos zijn en een helpende hand nodig hebben om weer aan de slag te komen. WIJ 3.0 biedt mensen de kans om (weer) actief deel te nemen aan de samenleving. De naam ‘WIJ 3.0’ drukt de verstandhouding uit tot de doelgroepen waarvoor zij werken; deelnemers en professionals sturen samen. Ieder heeft een eigen inbreng en kracht die samen leiden tot resultaat.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

X