Event Support Holland nieuwe partner Samen voor Woerden

Event Support Holland is partner geworden van Samen voor Woerden. Na succesvol te hebben samengewerkt op projectbasis (Beursvloer Woerden en Kerstwens Woerden), kiest de totaalaanbieder van buitenreclame nu voor een vaste verbinding.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat centraal bij Event Support Holland. Monique Balte, verantwoordelijk voor personeel en organisatie: ‘Wij willen op maatschappelijk gebied verschil maken en zien in samenwerken met Samen voor Woerden mogelijkheden om dat concreet te maken.’

Over Event Support Holland
Event Support Holland is totaalaanbieder van buitenreclame. Het bedrijf is in korte tijd uitgegroeid tot een van de toonaangevende spelers in buitenreclame en dankt het succes aan kwaliteit, deskundigheid en klantgerichtheid. Voor Event Support Holland is bewust ondernemen altijd belangrijk geweest. Zo organiseerde het bedrijf dit jaar i.s.m. Stichting Harrie jobcoaching voor werkgevers om hen op te leiden tot begeleider voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Interne jobcoaching voor Woerdense ondernemers met als doel sociaal betrokken ondernemers samen te brengen en sociaal ondernemen binnen de gemeentegrenzen te stimuleren en te belonen.

Directeur Bas van der Putten: ’We hebben mensen aan het werk die, om wat voor reden dan ook, een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Het geeft deze mensen een gevoel van eigenwaarde. Andersom krijgen wij een kijkje in hun leven. Een win-winsituatie. Dat geeft elke dag weer vrolijkheid en energie.’ 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

X