Inschrijving bedrijven/organisaties Kom Binnen Bij Bedrijven geopend

Bedrijven en organisaties kunnen zich via kombinnenbijbedrijven.nl weer als deelnemer aanmelden voor de Kom Binnen Bij Bedrijven van 9 t/m 14 april. Bedrijven/organisaties die meedoen zetten in die week op dagen/tijden naar eigen keuze hun deuren wagenwijd open voor potentiële nieuwe werknemers, stagiairs, vrijwilligers en andere belangstellenden. Vanaf 1 maart kunnen bezoekers zich inschrijven.

In 2017 waren er 94 matches: 43 mensen vonden een betaalde baan, 31 een stageplaats, 7 een leerwerkplek/werkervaringsplaats en 13 mensen vonden vrijwilligerswerk.

Bezoekers kiezen een of meer bedrijven of organisaties waarvoor zij belangstelling hebben. Iedereen is welkom. Bedrijven plaatsen vacatures opkombinnenbijbedrijven.nl voor de werknemers van de toekomst. Hierbij gaat het om betaald werk, leerwerkplekken, stageplaatsen, werkervaringsplaatsen en vrijwilligerswerk. Daarnaast bieden bedrijven praktijkopdrachten voor scholieren.

Hans Haring, wethouder economische zaken: ‘Uniek aan deze open dagen is dat werkgevers op een laagdrempelige en makkelijke manier kunnen kennismaken met potentiële nieuwe werknemers. Werkgevers zien direct ‘wat voor vlees ze in de kuip hebben’. De potentiële werknemers krijgen op hun beurt een kijkje in de keuken van de bedrijven en kunnen zich oriënteren en presenteren. Deze kennismakingen bieden kansen op vervolg. Dat is de kracht van Kom binnen bij bedrijven.’

Kom binnen bij bedrijven in Woerden wordt georganiseerd door Ferm Werk, het Werkgevers Servicepunt Utrecht Midden en gemeente Woerden. Vertegenwoordigers vanuit de ondernemers- en winkeliersverenigingen en het onderwijs zijn actief betrokken bij de organisatie van de open dag. Vanuit het bedrijfsleven is Ondernemerskring Woerden (OKW) en het Platform Ondernemers Verenigingen Woerden (POVW) actief aangehaakt. Vanuit het onderwijs doen het Minkema College, Futura College en mbo Rijnland mee.

Naast gemeente Woerden doen dit jaar ook Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Oudewater, Waddinxveen, Woerden en Zuidplas mee.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

X