Kom Binnen Bij Bedrijven 2018

Tientallen bedrijven in Woerden – honderden in acht gemeentes in het Groene Hart – openen in de week van maandag 9 tot en met zaterdag 14 april hun bedrijven voor werkzoekenden, stagiaires, werkervaarders, vrijwilligers en andere belangstellenden. Deze laagdrempelige Kom Binnen Bij Bedrijven-dag leidde de laatste jaren tot mooie matches tussen werkzoekenden en bedrijven. Bekijk hier het filmpje van Woerdense ondernemer TopTaal over de succesvolle match vorig jaar. Ook meedoen aan dit kansrijke initiatief van Woerden Werkt! i.s.m. Samen voor Woerden, Ferm Werk en het UWV? Aanmelden als bedrijf/organisatie kan hier hier.  Inschrijving voor bezoekers is eveneens geopend. Kijk voor meer informatie op www.kombinnenbijbedrijven.nl.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

X