Bijzondere samenwerking tiende Beursvloer

Beursvloer Woerden mag dit jaar alweer haar tiende editie vieren. Ter gelegenheid van deze mijlpaal slaan Samen voor Woerden, Event Support Holland én Stichting De Meiden van Breuren de handen ineen voor een feestelijke jubileumeditie van de beursvloer. Gastlocatie is dit jaar Event Support Holland; deze speciale editie vindt plaats op donderdag 11 oktober om 16:00 uur.

Margreet Ligthart Schenk van Stichting De Meiden van Breuren vertelt: ‘De Meiden van Breuren doen mee omdat ons motto is “Woerden een stukje mooier maken”. De Beursvloer daagt je uit om out of the box te denken en dingen te ervaren die je eerder niet deed. Daar komen ontzettend mooie samenwerkingen uit. Dus, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties in Woerden, doe mee en maak mee hoe het is om op een ludieke, creatieve manier het verschil te maken!’

Bas van der Putten, Event Support Holland, vindt het vanzelfsprekend zijn steentje bij te dragen aan de Woerdense samenleving. Daarbij vindt de sociaal betrokken ondernemer het extra leuk dat Event Support Holland host is van de feestelijke tiende editie. ‘We zijn ontzettend blij om op te trekken met de Meiden en met Bas van der Putten en zijn ploeg’, vult Nanette Mostert van Samen voor Woerden aan. ‘We maken er een verrassende jubileumeditie van, die wil niemand missen!’ Meer weten over de Beursvloer 2018? Kijk voor meer informatie op www.beursvloerwoerden.nl.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

X