Unieke kans: jouw pitchvraag aan de Meiden van Breuren!

Speciaal t.g.v. de 10e beursvloer organiseren de Meiden van Breuren iets bijzonders; het Pitchpodium! Voor vragen die te moeilijk, te groots of te omvangrijk zijn voor de beursvloer (denk aan meer bekendheid, sponsors of vrijwilligers voor jouw organisatie), bieden de Meiden de mogelijkheid te pitchen voor een event dat zij voor jou gaan organiseren (zoals bijv ‘Open Deuren’ voor De Mantelmeeuw 15 april jl). Uit alle aanvragen worden vijf organisaties genomineerd die hun hulpvraag tijdens de beursvloer mogen pitchen aan de Meiden en het publiek. De drie beste pitchers winnen dit Meiden van Breuren event waarbij de hulpvraag uiteraard centraal staat. Voor deze unieke kans stuur je vóór 5 oktober je vraag naar info@demeidenvanbreuren.nl o.v.v. ‘Beursvloer pitchvraag’. Behoor je tot de vijf genomineerden, dan mag je je vraag tijdens de beursvloer pitchen. In 30 seconden maak je duidelijk waarom jouw vraag een event, georganiseerd door de de Meiden van Breuren, verdient en heb je gelijk de interesse van de Woerdense ondernemers gewekt! De Meiden helpen je bij de voorbereiding dus gewoon doen!

Kijk hier voor meer informatie over de Beursvloer Woerden

Hieronder een impressie van het Open Deuren-event dat de Meiden van Breuren organiseerden voor De Mantelmeeuw.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

X