Diner bij Inloophuis ’t Centrum

 in Kerstwensen

Meerdere wensen betroffen een etentje. Lekker eten in goed gezelschap gewenst voor mensen die eenzaam of alleen gaand zijn, een zwakke gezondheid hebben, slecht ter been of gewoon omdat zij het verdienden zelf eens bediend te worden. Daarvoor stelde Inloophuis ’t Centrum haar knusse eetkamer ter beschikking. Koks (broer en zus) Jan en Ada kookten een heerlijk vijfgangen diner. De kerstwenscommissie verzorgde de bediening en muzikale omlijsting was er van Bernhard Drost met gitaar en zang. Een avond met een gouden randje!

wethouder-stolk-is-aanwezig-bij-de-realisatie-van-kerstwens

Een kerstdiner voor velen geserveerd door de kerstwenscommissie bij Inloophuis ‘t Centrum (foto: Alex de Kuijper)

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

X