Beursvloermatch tussen Boogh Activiteiten Harmelen en De Jager Vitaliteit zorgt voor gezonde start 2019!

Conny Cramer en Margré Weeda beiden werkzaam bij Boogh Activiteiten Harmelen treffen Linda de Jager, vitaliteitscoach bij De Jager vitaliteit op de Beursvloer. Samen smeden zij een informatieplan rondom vitaliteit. Cliënten van Boogh Activiteiten en Linda hebben elkaar op 25 januari ontmoet en zijn in gesprek gegaan over ‘puur gezonde voeding’. De gezellige en leerzame dag werd afgesloten met een vitaal tussendoortje en een verkwikkend drankje. Voor degenen die niet aanwezig konden zijn is er een informatietafel met naslagwerk te vinden bij Boogh Activiteiten Harmelen.

Wil je graag begeleiding bij het afvallen en/of bij het verbeteren van jouw leefstijl? Linda wilt je hierbij graag helpen. Kijk op www.dejagervitaliteit.nl voor meer informatie.

 

 

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

X