Valentijnsverrassing voor weldoener Zoë

 in Kerstwensen, Nieuws

Zoë Dik, het tienermeisje dat als weldoener allerlei goeds doet voor veel mensen, werd op Valentijnsdag verrast door wethouder George Becht. Haar wachtte een warm welkom met mooie woorden op het gemeentehuis, een fijne kledingbon om zelf te besteden en de uitnodiging om als een van de eersten in april in het nieuwe gemeentehuis te worden rondgeleid.

Aanleiding was de kerstwens die Caroline Uittenbogaard voor haar had ingediend omdat Zoë en haar acties haar zo raakte. Ze kent Zoë niet persoonlijk maar heeft haar bezig gezien als jongste teamcaptain van de 24 Uur Van Woerden. Met 11 jaar de jongste in jaren, maar het grootst in inzet met acties als bierdoppen verzamelen en knutselmiddagen organiseren. Allemaal voor de 24 Uur. Onlangs maakte zij mutsen voor mensen die dat in de koude winter goed kunnen gebruiken.

Wethouder George Becht maakte graag kennis met deze wereldverbeteraar en overhandigde haar, mede uit naam van inzender Caroline die verhinderd was, de kledingbon. We gaan nog veel van Zoë horen. Zo vol plannen als zij zit en nu al nadenkt over hoe zij de volgende 24 Uur tot een succes kan maken!

 

 

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

X