Kerstwens in vervulling, boek gepubliceerd voor oma Vermeij

Er was eens … een oma die zo’n leuk verhaal vertelde, dat dit verhaal een publicatie verdient …

Oma Vermeij heeft veel op haar kleinkinderen gepast. Voor het slapen gaan vertelde zij een verhaaltje over een poesje. Omdat de kinderen dit verhaal zo leuk vonden en steeds ditzelfde verhaal wilden horen, schreef oma Vermeij het verhaal op papier. Ze besloot dat als haar kleinkinderen achttien jaar werden, zij dit A4’tje aan hen cadeau te doen, zodat zij zelf -later- het verhaal weer aan hun kinderen kunnen vertellen.

De Kerstwens van Annemieke voor haar moeder (oma Vermeij) was het verhaal over het poesje te bundelen en uit te geven in een kleine oplage. Zo blijft het verhaal tastbaar in de familie en kan het van generatie op generatie doorgeven worden.

Het prachtige boekje is grafisch ontworpen en getekend door Job de Vogel van Jacob & Jacobus.

Oma Vermeij samen met haar dochter Annemieke die de kerstwens indiende

 

Oma Vermeij omringd door haar kleinkinderen

 

 

 

 

 

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

X