AMECO partner van Samen voor Woerden

AMECO Leren & Werken is partner van Samen voor Woerden. AMECO is in 2010 opgericht door Toon Beerens en biedt een kleinschalig werk/leertraject aan jongvolwassenen met afstand tot de arbeidsmarkt. Zijn hart ligt bij het werken in de natuur. Hij is de drijvende kracht achter het Moespark Molenvliet en coördineert de zorg voor Stichting ELSA. Els Keuris is deels verantwoordelijk voor de begeleiding. Met 30 jaar ervaring in de (LVB) zorg geeft zij vanuit Doen Plus Leren workshops, trainingen, coaching en teambuildingsessies voor medewerkers in de zorg en werkvloer-trainingen sociale vaardigheden voor mensen met een verstandelijke beperking. Els Keuris over het partnerschap met Samen voor Woerden: ‘Wij vinden het belangrijk in verbinding te zijn met allerlei partijen. En we willen zichtbaar zijn. Er wordt zoveel gepraat. Kom doen en ervaren wat wij bij AMECO doen!’

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

X