Kerstwens 2019 van start

 in Kerstwensen, Nieuws

Met de komst van Sinterklaas afgelopen weekend gaat de Kerstwens 2019 van start. We hebben al een hele mooie wens van afgelopen jaar in vervulling laten gaan, lees alles hierover in dit artikel van het AD.

‘Deze actie komt van een kerstwens die Kyra, de moeder van Caithlyn, vorig jaar inleverde bij Kerstwens Woerden. ,,Het is voor dit meisje niet altijd makkelijk”, legt Nanette Mostert van Kerstwens Woerden uit. ,,Haar moeder heeft een bedrijfsongeval gehad en heeft daardoor altijd hoofdpijn. Haar vader is invalide en ze zijn gescheiden. Caithlyn heeft dus best veel voor haar kiezen gekregen”, vertelt Mostert. Dat deze kerstwens pas in oktober wordt ingelost, komt omdat Onnedi het erg druk had, onder meer met Expeditie Robinson.’

Heeft u een wens voor een ander? Een ander die het nodig heeft omdat hij een moeilijke tijd doormaakt. Een ander die het verdient omdat hij altijd klaar staat voor anderen. Iets speciaals of juist iets heel gewoons omdat dat voor hem/haar niet vanzelfsprekend is. Met uw wens bevordert u het welzijn van anderen. Daarvoor is de actie Kerstwens Woerden. Stuur hier uw wens in!

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

X