#coronahulp | Zwaaien voor een glimlach

Doe mee en hang ook een zwaaihandposter voor je raam. Je nodigt voorbijgangers zo uit om naar je te zwaaien. In een tijd waarin we afstand moeten houden, is elkaar toezwaaien een waardevol contactmoment. Als je iemand vrolijk toezwaait, laat je zien dat je hem ziet staan. En het mooie is, zwaaien kan iedereen! Zwaaien betekent contact, verbinding, je lacht elkaar toe en pept elkaar op. Hoe meer gezwaai, hoe beter. Zwaaien was nog nooit zo belangrijk!

Gemeente Woerden, Buurtwerk, Hart Voor Woerden, Samen voor Woerden, VSBfondsWoerden en GroenWest staan gezamenlijk achter de actie ‘Zwaaien voor een glimlach’. Zij roepen iedereen op om juist nu vaker en bewuster naar elkaar te zwaaien en mee te doen aan de landelijke actie ‘Zwaaien voor een glimlach’.

De kleurplaat is hier te downloaden en volgende week als bijlage van de Woerdense Courant. Print de plaat, versier hem en hang hem voor het raam. Of laat je fantasie de vrije loop en maak je eigen zwaaihandposter. Zwaaien voor een glimlach

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

X