24 augustus Zomerfeest Onder de Bomen

Samen voor Woerden en Thuishuis Woerden organiseren op maandagmiddag 24 augustus van 14.00-16.00 uur een gezellige middag speciaal voor ouderen. Het programma van de ouderenmiddag tijdens het cultuurfestival ‘Onder de Bomen’ op het Exercitieveld bestaat o.a. uit optreden door muziekgezelschap Helga Huijsjes afgewisseld met bingo. Ook Stichting Open Monumentendag Woerden verzorgt een programma onderdeel.

De middag is geheel coronaproof, alle belangrijke hygiënemaatregelen worden in acht genomen. Bezoekers krijgen een vaste zitplaats op een van de drie tribunes aangewezen en er zijn looproutes en aparte toegangen en uitgangen.

Bezoekers hoeven geen entree te betalen. Reserveren is verplicht, iedereen moet zich vooraf aanmelden. Aanmelden kan via (06) 47 67 60 21 of info@samenvoorwoerden.nl

Foto: Nanette Mostert / Samen voor Woerden en Lotte Ruyten / Thuishuis Woerden tijdens (tropisch) werkoverleg

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

X