Ouderenmiddag groot succes: bingo, muziek en foto’s van vroeger bij Onder de Bomen

Muziek, bingo en foto’s van vroeger waren de ingrediënten voor een heerlijke senioren middag, maandag 24 augustus op het festival Onder de Bomen. Ruim 120 belangstellenden meldden zich aan en voor iedereen was een ruime corona veilige zitplaats in een van de drie tenten. En dat werd gewaardeerd. Zorgboerderij Onvergetelijk Leven kwam met 35 deelnemers van ’s Gravensloot. Begeleider Gerda Looman roemde de kleinschalige en open opzet van het evenement: ‘Dit is veel beter dan een grote massale tent met eigenlijk teveel mensen. Onze deelnemers worden hier zo blij van. Volgend jaar weer!’

De organisatie van de middag kwam in korte tijd tot stand door samenwerking van Thuishuis Woerden en Samen voor Woerden en met medewerking van Stichting Open Monumentendag Woerden, accordeonist Anja Bronsing en het Joncheere trio. Alleen maar mogelijk dankzij ruimhartige bijdragen van betrokken Woerdense ondernemers en inzet van vrijwilligers en maatschappelijke stagiairs.

Zie ook dit artikel van Indebuurt Woerden

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

X