Match in coronatijd: oefenen van horeca vaardigheden bij El Rey

De medewerkers van NUdoen, die normaal met heel veel plezier werken in het restaurant op het Gemeentehuis van Woerden, kunnen door de Corona maatregelen nu helaas niet of maar beperkt werken. Normaal werken ze er iedere dag en dragen zij op allerlei manieren hun steentje bij aan gastvrijheid, de lekkerste maaltijden en een plezierige sfeer.
De medewerkers zitten uiteraard niet graag stil en daarom is er op zoek gegaan naar andere locaties waar zij voorlopig kunnen werken en verder kunnen leren met een leuk en zinvol programma.
Via Samen voor Woerden is NUdoen in contact gekomen met restaurant El Rey Woerden in Stadshart Woerden.
Dit restaurant is nu in de aankomende lockdown open voor gratis bezorging van heerlijke soulfood gerechten in Woerden en omstreken. Maar overdag zijn de restaurantruimte en de keuken niet in gebruik.
‘Dit levert voor ons een unieke kans om nu op alle dinsdagen overdag het restaurant te gebruiken om allerhande horeca vaardigheden te oefenen. De eerste dag zit er inmiddels op. We werden met open armen en enthousiasme ontvangen en wegwijs gemaakt door eigenaar Junior en medewerker Ronald. Uiteraard zijn we gelijk serieus aan de slag gegaan en hebben we al nieuwe dingen geleerd over werken met een dienblad en uitserveren. En met die mooie start weten we zeker dat dit een heel leuke en unieke samenwerking wordt de aankomende tijd.’
Recent Posts

Start typing and press Enter to search

X