Ondernemers, BEDANKT! 20 november = Dag van de Ondernemer

 in Nieuws

Vandaag is de Dag van de Ondernemer van MKB Nederland. Thema dit jaar: het sociale gezicht van bedrijven. Woerden kent veel betrokken ondernemers die begaan zijn met de lokale samenleving en maatschappelijke organisaties steunen. Soms klein, vaak groots.

Onze tip aan maatschappelijke organisaties om juist vandaag die ondernemers in het zonnetje te zetten, is ter harte genomen.

De Terugwinning bedankte de volgende bedrijven voor hun hulp met een zelfgemaakte en gerecycled bijenhotel: Uijtewaal Bouw, Verweij Houttechniek, LOK Facilitair, MCM Veiligheidsconcept en het ID! interieur vormgeving. Iedereen was heel blij verrast met dit geschenk.

Jojanneke Agterof, bewoonster Reinaerde Singelhof en keyboardspeler in de Jostiband, ging met 40 zelfgebakken appeltaartjes rond koffietijd naar Autocentrum Van Vliet. Als dank voor de wekelijkse ritjes naar de repetities van de Jostiband in Zwammerdam. Nu even niet, want de repetities liggen stil. Maar zodra het weer mag, rijden Van Vliet-collega’s Flip Eberwijn en Leo Onderwater hun muzikale passagier graag richting Zwammerdam. Eigenaar Arjan van Vliet ondersteunt de inzet van zijn medewerkers van harte. Net zoals de Boodschappenbezorgservice voor kwetsbare ouderen tijdens de corona lockdown, geïnitieerd door collega Ruben Elzas. Bedankt Autocentrum Van Vliet!

Ondernemers, BEDANKT!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

X