Samenwerking Leger des Heils beklonken; Inloophuis ’t Centrum wordt partner

 in Nieuws

Het Leger des Heils Midden-Nederland, specifiek Inloophuis ’t Centrum, Hogewoerd 3a in Woerden, is lid geworden van het netwerk van Samen voor Woerden. Inloophuis ’t Centrum, in beheer van John en Corrie Tamerus, is een ontmoetingsplek voor jong en oud. Wie van gezelligheid, spelletjes, een gezamenlijke maaltijd, huiselijke sfeer en persoonlijke aandacht houdt en er eenmaal komt, wil vaak niet meer weg. Gabriël Schmidt is er de coördinator van het Leger des Heils.

Over Leger des Heils Midden-Nederland
Het Leger des Heils Midden-Nederland is een professionele, praktisch en flexibele ingestelde zorgorganisatie. Zij willen er zijn voor mensen die kampen met complexe problemen op meerdere gebieden in hun leven. Het werkgebied strekt zich uit over de hele provincie Utrecht en Flevoland.
Gertjan Pater over het partnerschap met Samen voor Woerden: ‘Met de samenwerking tussen het Inloophuis ’t Centrum en Leger des Heils versterken we elkaar, aanvullend op elkaars expertise.’

Over Samen voor Woerden
Samen voor Woerden inspireert, activeert en implementeert maatschappelijk betrokken ondernemen in de gemeente Woerden. Het doel is een brug te slaan tussen bedrijf en samenleving, de binding tussen beiden te verstevigen en daarmee de lokale samenleving te versterken. De nadruk ligt hierbij op werknemers die een actieve bijdrage leveren aan maatschappelijke organisaties als stichtingen, verenigingen en instellingen, met inzet van hun kennis en kunde, menskracht en middelen. Vanuit de gedachte dat het voor alle partijen toegevoegde waarde heeft.

Nanette Mostert, intermediair betrokken ondernemen, ziet geweldige samenwerkings-kansen: ‘We lopen geregeld binnen bij Inloophuis ’t Centrum en hebben er al vaker Woerdenaren ontvangen voor een diner in huiskamersfeer. Hen als het ware over de drempel geholpen om er vaker te komen. In het afgelopen jaar met corona beperkingen hebben we het Inloophuis kunnen helpen met ideeën, handjes, middelen en materialen. Erg fijn dat we onze samenwerking nu kunnen beklinken.’

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

X