Vegro en Vierstroom Thuiszorgwinkel nieuwe partner

 in Nieuws
Vegro en Vierstroom Thuiszorgwinkel nieuwe partner

Vegro en Vierstroom Thuiszorgwinkel, aanbieder van hulpmiddelen en verpleegartikelen in de Achterstraat in Woerden, sluit zich aan bij het netwerk maatschappelijk betrokken ondernemers van Samen voor Woerden.

In haar missie positieve gezondheid te stimuleren, stelt Vegro de mens en zijn/haar persoonlijke veerkracht centraal. Met focus op gezondheid en mogelijkheden, kan heel veel wél. Vegro ondersteunt bij het behouden van eigen regie en een zo comfortabel mogelijk leven. Beide partijen kwamen met elkaar in contact naar aanleiding van het evenement Rollatorloop Woerden van Samen voor Woerden. Een vrolijk en laagdrempelig evenement met muziek en gezelligheid waarbij ouderen worden aangemoedigd in beweging te komen en een overzichtelijk parcours af te leggen. Met rollator, op een loopfiets voor volwassenen of in een rolstoel met een begeleider.

Vincent van Staaijeren is winkelleider van de Vierstroom Thuiszorgwinkel in Woerden en Gouda en is blij met het partnerschap met Samen voor Woerden: ‘Wij vinden Rollatorloop Woerden een fantastisch, aansprekend evenement. Daar verbinden wij graag onze naam aan, want wij kunnen echt een meerwaarde bieden voor deze doelgroep. Om maar met onze slogan te spreken: ‘Samen zorgen we ervoor!’

Nanette Mostert, intermediair betrokken ondernemen bij Samen voor Woerden, ziet geweldige samenwerkingskansen: ‘In het bijzonder bij evenementen zoals Rollatorloop Woerden kunnen we elkaar enorm versterken. Vegro weet alles van rollators, rolstoelen en allerlei andere hulpmiddelen en wij brengen ouderen en mensen met een bewegingsbeperking op een gezellige en laagdrempelige manier in beweging. Win/win dus.’

Over Vegro en Vierstroom
Thuiszorgwinkel Vegro is al ruim 35 jaar dé plek voor het lenen, huren en kopen van hulpmiddelen op het gebied van onder meer mobiliteit, bewegen, langer thuis wonen, revalideren, gezondheid en zwangerschap. Het Vegro-team van de Vierstroom thuiszorgwinkel Woerden adviseert graag over de juiste hulpmiddelen uit het uitgebreide assortiment en helpt bij iedere zorgvraag. Klanten kunnen rekenen op persoonlijke aandacht. Hulpmiddelen zijn vaak kosteloos te leen. Vegro regelt de afhandeling met de zorgverzekeraar.

Over Samen voor Woerden
Samen voor Woerden inspireert, activeert en implementeert maatschappelijk betrokken ondernemen in de gemeente Woerden. Het doel is een brug te slaan tussen bedrijf en samenleving, de binding tussen beiden te verstevigen en daarmee de lokale samenleving te versterken. De nadruk ligt hierbij op werknemers die een actieve bijdrage leveren aan maatschappelijke organisaties als stichtingen, verenigingen en instellingen, met inzet van hun kennis en kunde, menskracht en middelen. Vanuit de gedachte dat het voor alle partijen toegevoegde waarde heeft.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

X