Beursvloer Woerden
Beursvloer Woerden
Beursvloer Woerden

BEURSVLOER WOERDEN

Wat is Beursvloer Woerden?

Woerdense bedrijven tonen zich graag lokaal betrokken. Maar wát willen zij doen en wáár hebben maatschappelijke organisaties (instellingen, verenigingen en stichtingen) uit onze gemeente behoefte aan? Op Beursvloer Woerden, een sprankelend en spraakmakend evenement, ontmoeten commercieel en ideëel elkaar. Maatschappelijk betrokken ondernemers, lokale overheden, serviceclubs, scholen, vrijwilligers- en maatschappelijke organisaties handelen met elkaar in kennis & kunde, middelen & materialen en helpende handen. Geld is op deze Beursvloer taboe. Organisaties vragen niet om geld maar om kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit. Bedrijven spreken niet hun financiële middelen aan, maar maken juist gebruik van andere mogelijkheden om iets voor hun directe samenleving te betekenen.

Beursvloer Woerden

Meest creatieve Beursvloermatch

Sinds 2015 kiest een jury de meest creatieve Beursvloermatch. Het resultaat van de mooiste match van 2015, gesloten door DJ Martin Damen (en ondernemers El Rey, Uniseco, Purple Haze en Woerden.tv) met Logeerhuis NuZorg, legde Woerden.tv vast op film.

In 2016 koost de jury de match tussen Zwem- en Poloclub Woerden met WTT (Woerdens Techniek Talent) en het Minkema College: laswerk door leerlingen metaalbewerking aan de ballenkar van ZPC tijdens de Techniek Driedaagse door WTT op 1, 2 en 3 november 2016.

Jury: wethouder Hans Haring, Remon van Balken (directeur ISERO/Gerritse IJzerwaren), Ronald van Drogenbroek (Manager Ferm Werk), Ellen Vossen (Welzijn Woerden) en Nanette Mostert (Samen voor Woerden).

Waar?

In 2016 vond Beursvloer Woerden vond plaats bij Ferm Werk. Met het sluiten van de Beursvloer zijn 191 matches opgetekend, goed voor een maatschappelijke waarde van € 111.000.

De Beursvloer Woerden 2017 heeft op 5 oktober plaatsgevonden bij De Hall/Intechnium.
Binnenkort vindt u hier het verslag. Bekijk alvast de foto’s die gemaakt zijn door Harald Lakerveld en Daniëlle Verweij tijdens de Beursvloer.

 

 

Start typing and press Enter to search

X