Beursvloer Woerden
Beursvloer Woerden
Beursvloer Woerden

BEURSVLOER WOERDEN

Wat is Beursvloer Woerden?

Woerdense bedrijven tonen zich graag lokaal betrokken. Maar wát willen zij doen en wáár hebben maatschappelijke organisaties (instellingen, verenigingen en stichtingen) uit onze gemeente behoefte aan? Op Beursvloer Woerden, een sprankelend en spraakmakend evenement, ontmoeten commercieel en ideëel elkaar. Maatschappelijk betrokken ondernemers, lokale overheden, serviceclubs, scholen, vrijwilligers- en maatschappelijke organisaties handelen met elkaar in kennis & kunde, middelen & materialen en helpende handen. Geld is op deze Beursvloer taboe. Organisaties vragen niet om geld maar om kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit. Bedrijven spreken niet hun financiële middelen aan, maar maken juist gebruik van andere mogelijkheden om iets voor hun directe samenleving te betekenen.

Beursvloer Woerden

Meest creatieve Beursvloermatch

Sinds 2015 kiest een jury de meest creatieve Beursvloermatch. Tijdens de Beursvloer 2017 was het voor het eerst aan de deelnemers om te bepalen welke van de drie door de jury genomineerden met de titel ‘Meest creatieve Beursvloermatch 2017’ naar huis zou gaan.
De stemming via Kahoot eindigde in een ex aequo uitslag, waardoor er deze keer niet een, maar twee matches de titel Meest creatieve Beursvloermatch 2017 kregen. De ene is gemaakt door O2GH, de groep van 14 ondernemers die elkaar wekelijks treffen bij een ontbijtbijeenkomst. Samen met Slagerij Van Kesteren verzorgen zij op 18 oktober erwtensoep voor de Voedselbank. In ruil regelt de Voedselbank het ontbijt voor de 14 ondernemers.
De andere winnende match is gesloten tussen Kerstwens Woerden met Chalet.nl, Rabobank Rijn & Veenstromen, Pike Uittenbogaard/Pompier en Marcel Fokker. Voor een gezin dat het echt nodig heeft biedt Chalet.nl een week in een nader te bepalen chalet, Rabobank sponsort € 500 t.b.v. zakgeld en vervoer, Pike Uittenbogaard en Marcel Fokker chauffeuren het gezin naar de bestemming. Als tegenprestatie verzorgt de kerstwenscommissie een lunch voor alle medewerkers van Chalet.nl.

Waar?

Op 5 oktober 2017 vond de negende Beursvloer Woerden plaats bij De HALL. Met het sluiten van de Beursvloer waren ruim 150 matches tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties en maatschappelijke organisaties onderling vastgelegd. Na de sluiting volgden nog enkele matches waarmee het totaal aantal matches op 164 kwam, goed voor een maatschappelijke waarde van € 101.600.

Het evaluatieverslag van de negende Beursvloer Woerden vindt u hier. Om de foto’s te bekijken die gemaakt zijn door Harald Lakerveld en Daniëlle Verweij tijdens de Beursvloer klikt u op onderstaande button.

Beursvloer 2018

De 10e editie van de Beursvloer Woerden vindt op 11 oktober 2018 plaats bij Event Support Holland.

Start typing and press Enter to search

X