Beursvloer Woerden
Beursvloer Woerden
Beursvloer Woerden

BEURSVLOER WOERDEN

Wat is Beursvloer Woerden?

Woerdense bedrijven tonen zich graag lokaal betrokken. Maar wát willen zij doen en wáár hebben maatschappelijke organisaties (instellingen, verenigingen en stichtingen) uit onze gemeente behoefte aan? Op Beursvloer Woerden, een sprankelend en spraakmakend evenement, ontmoeten commercieel en ideëel elkaar. Maatschappelijk betrokken ondernemers, lokale overheden, serviceclubs, scholen, vrijwilligers- en maatschappelijke organisaties handelen met elkaar in kennis & kunde, middelen & materialen en helpende handen. Geld is op deze Beursvloer taboe. Organisaties vragen niet om geld maar om kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit. Bedrijven spreken niet hun financiële middelen aan, maar maken juist gebruik van andere mogelijkheden om iets voor hun directe samenleving te betekenen.

Beursvloer Woerden

Meest creatieve Beursvloermatch

MEEST CREATIEVE BEURSVLOERMATCH 2018

Tijdens elke beursvloer loopt een jury alle matchformulieren door en bepaalt de top drie van meest creatieve beursvloermatches. Daarvoor gelden vijf criteria: creativiteit en bijzonderheid, inspiratie voor anderen, impact en waarde, wederkerigheid en reikwijdte. Het publiek stemt uiteindelijk wie van de drie genomineerden wordt gekozen tot ‘Meest Creatieve Beursvloermatch’. De winnaars zijn:

Abrona NUdoen! en Inloophuis Leven met Kanker. De matchpartijen kwamen overeen dat cliënten van Abrona collecteren voor het Inloophuis. De tegenprestatie van het Inloophuis is het realiseren van storytelling over Abrona en haar boodschap ‘denken in mogelijkheden en niet in beperkingen’.

Burgemeester Molkenboer overhandigde de erkenning aan Esther van de Woestijne en Alexander Willemse van Abrona NUdoen! en Winny van Rij van Inloophuis Leven met Kanker.

Waar?

Op 11 oktober 2018 vond de tiende(!) Beursvloer Woerden plaats bij Event Support Holland. Voor deze jubileumeditie is samengewerkt met DE MEIDEN VAN BREURENVan der Putten Standbouw  en Purple Haze. 

Klik hier om de foto’s te bekijken die gemaakt zijn door Harald Lakerveld, Daniëlle Verweij en Alex de Kuijper tijdens deze jubileum editie!

BEURSVLOER 2019

De volgende editie van de Beursvloer Woerden vindt plaats in het nieuwe gemeentehuis van Gemeente Woerden. De datum is nog niet bekend.

Start typing and press Enter to search

X