Op de Beursvloer heeft de Lionsclub Woerden een Match afgesproken met de Johan Frisoschool te Woerden. De Match was: Schilder een verkeersplein op het schoolplein van de Johan Frisoschool, zodat de kleine kinderen met hun driewieler of fiets de verkeersregels gaan leren, door tussen lijnen, rotondes en oversteekplaatsen te fietsen en te lopen. Als tegenprestatie hebben de kinderen van groep 8 een musical uitgevoerd voor de ouderen van verzorgingshuis Weddesteyn. Voor het schilderen zijn de
benodigde kwasten/verfrollers en bussen verf in kleuren van de school aangeboden door de firma Gerritse. De school heeft een getekend ontwerp gemaakt en de Lions hebben geholpen om de oppervlakte uit te rekenen van de rotonde en het maken van mallen voor de diverse verkeersactiviteiten op het schoolplein. Gezamenlijk met behulp van de schoolleiding, de Lions en enkele ouders is op vrijdagmiddag in Juni dit schoolplein omgetoverd tot een echt verkeersplein.

Als tegenprestatie is groep 8 de musicalliedjes gaan zingen voor ouderen van het verzorgingstehuis Weddesteyn. Groep 8 heeft ook een geslaagd optreden gehad voor de vakantie.

Related Projects

Start typing and press Enter to search

X