Rollatorloop Woerden
Rollatorloop Woerden
Rollatorloop Woerden

De geplande Rollatorloop van zaterdagmiddag 28 september is vanwege weersomstandigheden afgelast en uitgesteld tot voorjaar 2020. 

Op een nader bekend te maken zaterdagmiddag van 14.00-16.00 uur in 2020 organiseert Samen voor Woerden in samenwerking met Philadelphia Zorg een gezellig en sportief evenement op de atletiekbaan van Clytoneus (Sportpark Cromwijck, Waardsedijk 29, Woerden).  De eerste editie van de Rollatorloop is een rol-/loopmiddag voor ouderen en andere belangstellenden.

Bent u niet meer zo snel ter been en gebruikt u een rollator of misschien zit u in een rolstoel. Dan bent u, samen met familie of iemand die u kan begeleiden, van harte welkom. Gezelligheid staat voorop! Maar u gaat ook lopen en/of rollen. Na de warming-up door Beweegteam Woerden legt u met uw begeleider een parcours af. U kiest zelf de afstand, net wat u aankunt. Bij de finish wordt u feestelijk onthaald en neemt u uw trofee in ontvangst.

Er is muziek en ook voor de inwendige mens wordt gezorgd. De Thuisbus doet haar luifel uit en zet het terras klaar. Het wordt een feestje! Komt u ook?

Vervoer: Lukt het u niet om met uw begeleider naar de atletiekbaan te komen? Laat het ons dan weten. Samen met u zoeken we een passende vervoersoplossing.  

Lees hier het reglement van de Rollatorloop.

Wilt u meer informatie of wilt u zich opgeven? 

Neem contact op met Marleen Strien (06-45138488) of Nanette Mostert (06-47676021) of stuur een mailtje naar info@samenvoorwoerden.nl of gebruik onderstaand formulier:

Foto van 4e editie van de Rollatorloop van onze collega's van Betrokken Ondernemers Breda

Rollatorloop Woerden

Start typing and press Enter to search

X