OVER ONS

Versterken hechtere samenleving

Sinds 2009 is Samen voor Woerden actief om het Maatschappelijke Betrokken Ondernemen te stimuleren. Het doel is de samenwerking en sociale binding tussen bedrijf en samenleving te vergroten om de sociale cohesie te vergroten.

De nadruk ligt op werknemers die een actieve bijdrage leveren aan maatschappelijke organisaties met inzet van kennis en kunde, menskracht en middelen, oftewel met hoofd, handen en hart.

Onze kernwaarden

Samenwerken – Verbinden – Inspireren

Samen voor Woerden is aangesloten bij de landelijke stichting Samen voor Betrokken Ondernemen

Wat is onze missie?

Missie 2030

Onze missie is om bedrijven en maatschappelijke organisaties in Woerden nauw samen te laten werken en een sterk, zelfredzaam en duurzaam netwerk te laten vormen.

DE MENSEN ACHTER SAMEN VOOR

 • Nanette Mostert
  Nanette Mostert Intermediair

  Als import Woerdenaar (sinds 2005) kunt u mij kennen van bestuursfuncties bij een aantal Woerdense maatschappelijke organisaties (Volksuniversiteit Het Groene Hart, Groot Woerdens Dictee, Belangenvereniging Binnenstadbewoners en Runners Club Woerden). Ik ben communicatieadviseur. Voor het laatst in dienstverband bij BDO Accountants & Adviseurs en tegenwoordig op freelance basis. Van beide markten thuis dus, ideëel en commercieel. Communicatie is mijn vak en mijn hobby; de smeerolie in de machine. Effectieve communicatie verbindt en daarom vitaal in onderlinge relaties. Ik zet in op samenwerking om zo te winnen aan communicatiekracht.

 • Marleen Strien
  Marleen Strien Intermediair

  Aangenaam, ik ben Marleen en als zelfstandige houd ik mij bezig met grafisch ontwerpen, marketing en projectmanagement. Vorig jaar ben ik getrouwd met mijn man John die ik ken uit mijn studententijd aan de Technisch Universiteit in Delft. Dit jaar ben ik moeder geworden van Liselot. We zijn 4 jaar geleden in Woerden komen wonen in een paleisje waar nog wel flink aan geklust moest worden. In mijn vrije tijd geniet ik van koken en creatief bezig te zijn. Vanuit die creativiteit is dan ook mijn bedrijf Tutti Creations ontstaan. Door mijn technische interesse heb ik inmiddels ook veel ervaring in de IT. Ik vind het prettig om aan de slag te gaan voor een organisatie waarbij aandacht is voor markt en maatschappij. Ik geloof erin dat de betekeniseconomie gaat bijdragen aan een gezonde toekomst voor de volgende generatie en ik hoop met mijn zakelijke kennis bij te kunnen dragen aan de maatschappelijke impact van Samen voor Woerden.

 • Hanneke Weesie
  Hanneke Weesie Intermediair

  Wat fijn om weer terug te zijn bij Samen voor! In 2010 heb ik Samen voor Nieuwegein opgezet en jaren later mocht ik een collega tijdens haar verlof vervangen bij Samen voor Zeist. En nu dan aan de slag als intermediair bij Samen voor Woerden. Ik ken Woerden vanuit mijn tijd als projectleider bij Woerden Werkt, en heb Woerden leren kennen als een mooie en sfeervolle stad met betrokken inwoners en ondernemers. Het voelt goed om bij te mogen dragen aan dit stuk betrokken ondernemerschap en om een brug te slaan tussen ideeel en commercieel.

BESTUUR

 • Junior Brandenburg
  Junior Brandenburg Voorzitter
  • Paul Kwak
   Paul Kwak Penningmeester

   AMBASSADEURS

   • Dick van der Snoek
    Dick van der Snoek
    • Willy Breunesse
     Willy Breunesse
     • Linda Eduardo
      Linda Eduardo
      • Harald Lakerveld
       Harald Lakerveld Fotograaf

       jaarverslag

       Jaarverslag Samen voor Woerden

       Over ons

       Start typing and press Enter to search

       X