OVER ONS

Missie: Versterken hechtere samenleving

Sinds 2009 is Samen voor Woerden actief om het Maatschappelijke Betrokken Ondernemen te stimuleren. Het doel is de samenwerking en sociale binding tussen bedrijf en samenleving te vergroten om de sociale cohesie te vergroten.

De nadruk ligt op werknemers die een actieve bijdrage leveren aan maatschappelijke organisaties met inzet van kennis en kunde, menskracht en middelen, oftewel met hoofd, handen en hart.

onze kernwaarden

Samenwerken – Verbinden – Inspireren

Samen voor Woerden is aangesloten bij:

MVO Nederland; Netwerk Intermediairs Betrokken Ondernemen

– De landelijke stichting Samen voor Betrokken Ondernemen

Ambitie & Droom

ONZE AMBITIE 2020

Samen voor Woerden ziet actieve maatschappelijke betrokkenheid als de beste waarborg voor een sterke samenleving. Steeds meer zoeken bedrijven aansluiting bij maatschappelijke thema’s en tonen bereidheid om deel te nemen aan gesprekken met gemeente. Bedrijven die deel zijn van de oplossing van maatschappelijke vraagstukken, voelen ook eigenaarschap en betrokkenheid. Met de Ambitie 2020 gaan wij voor de uitdaging om alle bedrijven en ondernemers één werkdag te geven aan een maatschappelijke organisatie.

DE MENSEN ACHTER SAMEN VOOR

 • Nanette Mostert
  Nanette Mostert

  Als import Woerdenaar (sinds 2005) kunt u mij kennen van bestuursfuncties bij een aantal Woerdense maatschappelijke organisaties (Volksuniversiteit Het Groene Hart, Groot Woerdens Dictee, Belangenvereniging Binnenstadbewoners en Runners Club Woerden). Ik ben communicatieadviseur. Voor het laatst in dienstverband bij BDO Accountants & Adviseurs en tegenwoordig op freelance basis. Van beide markten thuis dus, ideëel en commercieel. Communicatie is mijn vak en mijn hobby; de smeerolie in de machine. Effectieve communicatie verbindt en daarom vitaal in onderlinge relaties. Ik zet in op samenwerking om zo te winnen aan communicatiekracht.

 • Fotograaf Harald Lakerveld
  Fotograaf Harald Lakerveld

  Vanuit zijn maatschappelijke betrokkenheid bij de Woerdense samenleving zet, onze inmiddels huisfotograaf Harald Lakerveld zich vrijwillig en altijd enthousiast in om de activiteiten en evenementen van Samen voor Woerden vast te leggen.

BESTUUR

 • Dick van der Snoek
  Dick van der Snoek Voorzitter
 • Paul Kwak
  Paul Kwak Penningmeester
 • Stephanie Boogert
  Stephanie Boogert Bestuurslid

jaarverslag

Jaarverslag Samen voor Woerden

Over ons

Start typing and press Enter to search

X