OVER ONS

Missie: Versterken hechtere samenleving

Sinds 2009 is Samen voor Woerden actief om het Maatschappelijke Betrokken Ondernemen te stimuleren. Het doel is de samenwerking en sociale binding tussen bedrijf en samenleving te vergroten om de sociale cohesie te vergroten.

De nadruk ligt op werknemers die een actieve bijdrage leveren aan maatschappelijke organisaties met inzet van kennis en kunde, menskracht en middelen, oftewel met hoofd, handen en hart.

onze kernwaarden

Samenwerken – Verbinden – Inspireren

Ambitie & Droom

ONZE AMBITIE 2020

Samen voor Woerden ziet actieve maatschappelijke betrokkenheid als de beste waarborg voor een sterke samenleving. Steeds meer zoeken bedrijven aansluiting bij maatschappelijke thema’s en tonen bereidheid om deel te nemen aan gesprekken met gemeente. Bedrijven die deel zijn van de oplossing van maatschappelijke vraagstukken, voelen ook eigenaarschap en betrokkenheid. Met de Ambitie 2020 gaan wij voor de uitdaging om alle bedrijven en ondernemers één werkdag te geven aan een maatschappelijke organisatie.

DE MENSEN ACHTER SAMEN VOOR

 • Nanette Mostert
  Nanette Mostert Intermediair

  Als import Woerdenaar (sinds 2005) kunt u mij kennen van bestuursfuncties bij een aantal Woerdense maatschappelijke organisaties (Volksuniversiteit Het Groene Hart, Groot Woerdens Dictee, Belangenvereniging Binnenstadbewoners en Runners Club Woerden). Ik ben communicatieadviseur. Voor het laatst in dienstverband bij BDO Accountants & Adviseurs en tegenwoordig op freelance basis. Van beide markten thuis dus, ideëel en commercieel. Communicatie is mijn vak en mijn hobby; de smeerolie in de machine. Effectieve communicatie verbindt en daarom vitaal in onderlinge relaties. Ik zet in op samenwerking om zo te winnen aan communicatiekracht.

 • Marleen Strien
  Marleen Strien Intermediair

  Aangenaam, ik ben Marleen en als zelfstandige houd ik mij bezig met grafisch ontwerpen, marketing en projectmanagement. Vorig jaar ben ik getrouwd met mijn man John die ik ken uit mijn studententijd aan de Technisch Universiteit in Delft. Dit jaar ben ik moeder geworden van Liselot. We zijn 4 jaar geleden in Woerden komen wonen in een paleisje waar nog wel flink aan geklust moest worden. In mijn vrije tijd geniet ik van koken en creatief bezig te zijn. Vanuit die creativiteit is dan ook mijn bedrijf Tutti Creations ontstaan. Door mijn technische interesse heb ik inmiddels ook veel ervaring in de IT. Ik vind het prettig om aan de slag te gaan voor een organisatie waarbij aandacht is voor markt en maatschappij. Ik geloof erin dat de betekeniseconomie gaat bijdragen aan een gezonde toekomst voor de volgende generatie en ik hoop met mijn zakelijke kennis bij te kunnen dragen aan de maatschappelijke impact van Samen voor Woerden.

 • Harald Lakerveld
  Harald Lakerveld Fotograaf

  Vanuit zijn maatschappelijke betrokkenheid bij de Woerdense samenleving zet, onze inmiddels huisfotograaf Harald Lakerveld zich vrijwillig en altijd enthousiast in om de activiteiten en evenementen van Samen voor Woerden vast te leggen.

BESTUUR

 • Junior Brandenburg
  Junior Brandenburg Voorzitter
  • Stephanie Boogert
   Stephanie Boogert Bestuurslid
   • Paul Kwak
    Paul Kwak Penningmeester

    AMBASSADEURS

    • Dick van der Snoek
     Dick van der Snoek
     • Willy Breunesse
      Willy Breunesse
      • Linda Eduardo
       Linda Eduardo

       jaarverslag

       Jaarverslag Samen voor Woerden

       Over ons

       Start typing and press Enter to search

       X